Известие

Collapse
No announcement yet.

Вятър в купето при каране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вятър в купето при каране

Така имам един проблем, не знам проблем ли е или нормално, но когато карам с по висока скорост чувам много силен шум от вятъра на шофьорскота място, а от пасажерското място само студен въздух влиза. Та много време се чудех какво е това, нещо изолацията ли не е както трябва или какво.... И установих че духалките в корите на вратите, които служат за страничните стъкла пропускат много въздух и когато карам с над 140 започва да влиза много силен вятър и чак става студено, та ми се налага да пускам климатроника за да се стопля. Що за проблем е това?
    Last edited by RoMAN; d.m.y г., 14:12.

При нас е подобен проблемът - при скорост над 80-90 от пасажерската врата почва да се чува неприятен шум от вятър. Ако някой предложи решение на проблема ще съм му много благодарен
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

земи си опраите прозорците....не се затватрят платно....там е проблема...........
      Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
      Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

Под корите на вратите има едни наилони плътно залепени за рамките.Виж някои ако е сменял нещо и не ги е залепил както трябва или ги е окъсал така става.На моита 166 беше така шофорската врата.Някои беше барал там,срязал наилона и го оставил така да си виси вътре.Залепих плътно с тиксо и ефекта беше на лице.Ни вятар ни шум.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Вчера разглобихмe вратата, но нямаше никакви видими проблеми - врата не беше отваряна изобщо до сега. Та проблемът с шума е още актуален и приемам други предположения
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '06

Comment

Working...
          X